Intresseanmälan

Antal bostäder

37

Boarea

41 - 159

Bostadstyp

Lägenhet

Pris

Från 1 895 000 kr

Avgift

Från 3 238 kr

Preliminärt tillträde

Kvartal 1 2025

Antal rum

2-5 rum

Upplåtelseform

Bostadsrätt
Med ett av Inre Hamnens absolut bästa lägen, precis intill Motala Ström, utvecklar Slättö bostadsrättsprojektet Litore.

Anmäl intresse för en specifik bostad

Om Litore

Här utvecklar Slättö Brf Litore – ett urbant bostadskvarter intill stadens puls och Motala Ström, mitt i Inre Hamnen och i bästa läge! Projektet tillvaratar och förstärker kopplingen till Norrköpings historia och platsens unika kvaliteter. Totalt uppförs 37 bostadsrätter i storlekarna 2-5 rum och kök med ytor på 41-159 kvm.

Intresseanmälan

Alla lägenheter har balkong eller uteplats och du som boende har också tillgång till gemensamma takterrasser där du kan njuta av den fantastiska utsikten över strömmen samt den intilliggande parken.

Här bor du med mycket noga utvald nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med vitvaror av hög kvalitet, genomgående ekparkett och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Dessutom träffar du som köpare en köksdesigner hos HTH där ni tillsammans kompletterar ditt nya kök med olika tillvalsmöjligheter.

Till varje lägenhet finns ett tillhörande förråd i markplan (det finns även möjlighet att hyra extra förråd). Utöver detta kommer 30 parkeringsplatser att finnas till förfogande för de boende i ett närliggande parkeringshus ca 450 meter från huset.

Vid inflytt kommer området precis intill att vara fullt utvecklat med en grönskande stadspark, svalkande bad med sandstrand för de mindre och bad i nedsänkt simbassäng inramad av stora trädäck för de större.

Litore

Här kan du välja på allt från små yteffektiva lägenheter till stora, luftiga och lyxiga penthouse med privat takterrass. Projektet uppförs med en tilltalande träfasad och de boende har tillgång till två gemensamma terrasser med fantastisk utsikt över strömmen och den intilliggande parken. För dig som vill bo på Norrköpings bästa läge - välkommen hem till Litore!

Intresseanmälan

Om Inre Hamnen

Inre Hamnen blir en attraktiv destination för Norrköpingsbor och besökare, en fantastisk boendemiljö med både stadsmässiga och rekreativa miljöer samt ett boende som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil.

Boendestandarden är hög men det är framförallt din vardag som står i fokus. Möt den friska fläkten från strömmen, stressa av med en kaffe från caféet och ta dig en löprunda runt kvarterets grönområden. Här kommer du att finna lättillgängliga kajakstråk, fantastiska promenadytor, flera serveringsställen och tilltagna områden för lekplatser och utegym.

Inre Hamnen erbjuder en tydlig koppling mellan byggnader, tradition, landskap och stad, en stadsdel med en dynamisk växelverkan mellan människa och natur och med en stor variation av publika platser.

De urbana stråken som löper genom stadsdelen erbjuder en tydlig grön karaktär med rekreation i fokus. Detta för att gynna hälsa och välbefinnande, skapa klimatpositiva effekter och utveckla det naturliga värdet av biologisk mångfald i staden.

I din fastighet erbjuds takterrasser med fantastisk utsikt mot kanalen, som både kan vara platsen för en middag vänner emellan såsom barnkalaset och dopmottagningen i vacker miljö. 

I markplan planeras det för tre mindre butiker som ska bidra till att stadsdelen hålls levande för kvarterets boende såväl som besökare. Den nya stadsdelen skapar en pusselbit som bidrar till, och kompletterar Norrköping som helhet!

Projektstatus

Vunnen markanvisning
2015
Intresseanmälan
2019/20
Säljstart
Maj 2022
Byggstart
Maj 2022
Inflyttning
Kommande
Inre Hamnen
En helt ny stadsdel
Inre hamnen är ett stadsutvecklingsprojekt i flera etapper. Området är beläget direkt vid Motala ström nära city, resecentrum, promenaderna och den framtida stadsparken Johannisborg. Området byggs ut etappvis och kommer att rymma omkring 3 000 bostäder när allt är färdigbyggt. Just nu byggs gator, kajer, kanaler, parker och torg inom etapp 1, närmast Strömmen.

Så här går det till

1

Anmäl intresse
Gör en intresseanmälan redan nu så får du en kontakt och mer information om planerna för projektet.

2

Teckna förhandsavtal
För att säkra just den bostad du önskar tecknas ett avtal. Beroende på projekt tecknas ibland ett bokningsavtal innan det blir dags för bindande förhandsavtal.

3

Välj inredning
Möjlighet att anpassa bostaden efter dina önskemål genom att göra olika materialval och tillval.

4

Teckna upplåtelseavtal
Vanligtvis ett par månader innan tillträde tecknas upplåtelseavtal som gör att du blir juridisk ägare till bostaden.

5

Ditt nya hem är färdigt!
Innan tillträde görs en slutbesiktning av projektet. Sen är det dags för tillträde, då får du nycklarna till din nya bostad förutsatt att du gjort slutbetalning senast på tillträdesdagen.

Läs mer

Fyll i dina kontaktuppgifter via intresseformuläret nedan så kontaktar vi dig! Eller ring alternativt mejla oss direkt så hjälper vi dig med din nya bostad!

/ Fastighetsbyrån, Norrköping

Christoffer

Maila mig

Sofia

Maila mig

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar en representant från oss er snart.
Litore | Intresseanmälan SV (#1)